IP69K Водоотпорни копчиња AHD монитор за автомобил

2024-09-25

7 инчен монитор со водоотпорни копчиња AHD IP69Kза автомобил е целосно метален дизајн за автомобилски монитор. Со водоотпорен рејтинг IP69K и водоотпорен тест извештај, можете да бидете сигурни да купите, исто така, копчињата се водоотпорни дизајн за да работат добро во дожд, снег и екстремни environments. The IP69K waterproof rear view monitor also provide high definition and clear image, makes it easier for driver to view the situation behind the vehicle.


Имаме и 10-инчен AHD водоотпорен монитор со четири поглед, а водоотпорните копчиња се дизајнирани да штитат од вода и други еколошки елементи, давајќи му на 10-инчниот монитор за заден поглед на автомобилот долготрајна издржливост и перформанси. За да не влијае на перформансите на мониторот на возилото од вода или други влијанија од околината, тој има водоотпорен дизајн на копче што добро функционира во предизвикувачки индустриски средини или дождливи временски услови.

Водоотпорната карактеристика на копчињата обезбедува копчињата да работат во секое опкружување за да го поставите менито. Екранот со висока дефиниција и големи димензии ја помагаат безбедноста на возачот при паркирање. Водоотпорните монитори се добар избор за возачите да ја подобрат безбедноста и видливоста додека возат. Водоотпорните копчиња со новиот дизајн ќе бидат прикажани на штандот на Global Sources Consumer Electronics Show, искрено ве покануваме да го посетите нашиот штанд и да разговарате лице в лице. Ве молиме слободно контактирајте не за повеќе детали за изложбата или производите.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy