Ѕвездена светлина од алуминиумска легура Резервна камера за заден поглед

2024-09-13

Ѕвездена светлина од алуминиумска легура Резервна камера за заден погледе многу погоден за индустриска употреба и external monitoring. Carleader wводоотпорен ноќен вид алесна легураавтомобил задна камера за назадпогоден за камион, автобус, Тешки возила за теренци, комбе и сл. Дизајнот на алуминиумска легура го давакамера за заден погледима многу добра издржливост и отпорност на корозија.


Vehicle backup camera


Водоотпорна оцена IP69K нарезервна камера на возилото овозможува камерата за назад да работи нормално при неповолни временски услови како што се дождливи денови.Камера за автомобил за помош при паркирањеможе да работи стабилно во индустриски средини со висок интензитет и дождливи денови.


Покрај тоа, на rear view vehicle camera може да обезбеди јасна слика во текот на денот и навечер, водоотпорна задна камера што овозможува подобар преглед на ситуацијата зад возилото. Што во голема мера ја подобрува безбедноста и доверливоста на рикверц и го намалува потенцијалниот ризик од несреќи.


Камера за автомобил во рикверц: https://www.szcarleaders.com/waterproof-starlight-aluminium-alloy-rear-view-camera.html

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy