Камера со контролна табла за автомобил DVR со двоен објектив 1080P

2024-08-15

Контролната камера за автомобил DVR со двоен објектив 1080P е нова цртичка камера произведена од Carleader. Видеото од возачотрекордер камерата за цртичка на автомобилот е опремена со двојна леќа за снимање и на предниот и на задниот дел на автомобилот. 


Цртичка камера со преден и заден поглед со висока дефиниција од 1080P и широк агол на гледање од 130 степени, оваа камера со цртичка може да понуди висок квалитет на снимање видео и поголема јасност, осигурувајќи дека нема област за слепите точки додека возите. Со кодирање H.265, висок сооднос на компресија и јасна слика.


1080P двојна леќа цртичка камера, исто така, вградени 4G, Wifi и GPS, sподдржува до 512 GB складирање на TF картичка, вградена SIM картичка и USB интерфејс. 1080P двојна цртичка камера за автомобил DVR поддржува мобилна апликација или работа со платформа, rпреку цртичката камера може да се постигне следење на емоции и следење во реално време. ДВР-рекордер за автомобил поддржува снимање на јамка.

 

dash camera for car


Дали сте plсакате да купите камери поставени на автомобил на цртичка? Ако ви требаат повеќе детали, ве молиме слободно контактирајте со нас.


Поврзан производ:https://www.szcarleaders.com/dual-2ch-hd-1080p-car-dash-cam.html

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy