CARLEADER Водоотпорен 4CH SD мобилен DVR со ADAS+DSM камера

2024-08-02

Водоотпорен 4CH SD мобилен DVR со ADAS+DSM камера, 4-канален дигитален видео рекордер (DVR) кој поддржува напредни системи за помош на возачот (ADAS) и следење на статусот на возачот (DSM). Овој уред е водоотпорен IP67, што го прави погоден за употреба при дождливи временски услови. Поддршка за 4G и GNSS (GPS/BD/GLONASS) модул.

DVR може да снима снимки од најмногу четири камери истовремено, обезбедувајќи сеопфатно покривање на околината на возилото. Поддржува две SD-картички за складирање, до 512 GB, обезбедувајќи лесен пристап и управување со снимените снимки.

Функциите на ADAS нудат предупредувања и предупредувања во реално време до возачите, подобрувајќи ја безбедноста на патиштата. Овие карактеристики може да вклучуваат предупредувања за напуштање лента, предупредувања за судир напред и откривање пешаци.

Технологијата DSM го следи однесувањето на возачот, откривајќи замор, расеаност или други потенцијално опасни однесувања, помагајќи да се спречат несреќи предизвикани од човечка грешка.

Овој уред е идеален за сопственици и менаџери на возниот парк кои сакаат да ја подобрат безбедноста, да го следат однесувањето на возачот и да собираат вредни податоци за оптимизација на возниот парк.

Примена: вилушкари, багери, дигалки, трактори, жетвари и други возила за работа на отворено


Поврзан производ:https://www.szcarleaders.com/4g-gps-4-ch-ip67-waterproof-mobile-dvr-with-adas-bsd-dsm.html

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy