Ново ажурирање на каталогот на производи на Carleader!

2024-05-30

Почитувани ценети клиенти,


Carleader со возбуда го објавува објавувањето на најновата верзија на нашиот каталог на производи! Нашиот тим напорно работи на подобрување на корисничкото искуство и додавање нови функции за да го подобри вашето искуство со купување.


Додаваме најнов модел, ја прошируваме нашата палета на производи, што значи дека сега можете да најдете уште повеќе висококвалитетни производи за системот за надзор на безбедноста на возилата на нашата платформа.


Некои од возбудливите нови производи во каталогот на производи на Carleader вклучуваат(За мчаса информирација, ве молиме кликнете на бројот на моделот на производот за да проверите):


DVR на возилото




CL-MR9716E
CL-MA9504E-WP
CL-MT95L
CL-MT95C

Трета камера за сопирачки светла
CL-SL801
CL-SL846

Нов систем за камера и монитор со AI поврзан со WIFI


CL-937AI (црна)
CL-937AI (сребро)
CL-S713AHD

Се надеваме дека овие нови ажурирања ќе ви помогнат да ги најдете совршените производи што ги барате. Ако имате какви било прашања или повратни информации за новиот каталог на производи на Carleader, не двоумете се да контактирате со нашиот тим.


Ви благодариме за континуираната поддршка, за да го преземете нашиот нов каталог на производи, посетете ја: https://www.szcarleaders.com/download.html

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy