Резервна камера на регистарска табличка

2024-03-21

Резервната камера на табличката за лиценца е систем за камера за заден поглед дизајниран да се монтира на регистарската табличка на возилото, давајќи му на возачот јасен преглед на областа зад автомобилот при возење наназад или паркирање.


Овие камери обично се скриени и лесни за инсталирање. Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали.


Главните карактеристики на резервната камера за регистарски таблички може да вклучуваат:


Рамка за регистарска табличка: Дизајниран за директно прицврстување на регистарска табличка или држач за регистарска табличка, обезбедувајќи сигурна и ненаметлива инсталација.


Широк агол на гледање:Обезбедува совршено видно поле, обично помеѓу 120 и 170 степени, за да се минимизираат мртвите точки и да се обезбеди видливост на пределот зад возилото.


Ноќна визија:Опремен со инфрацрвена LED диода за да се подобри видливоста во текот на ноќта и да се обезбеди безбедност во темни средини.


Водоотпорен:Високо водоотпорно ниво, камерата за назад никогаш не би била замаглена или влажна дури и при бура или лош дождлив ден


Висока резолуција:Обезбедува јасни и детални слики, достапна е резолуција од 1080P.


Слики од резервна копија од регистерската табличка:

Поврзани производи:https://www.szcarleaders.com/car-license-plate-rearview-camera.html

                                 https://www.szcarleaders.com/security-camera.html

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy