Што е монитор со отворена рамка?

2024-01-04

Мониторите со отворена рамка се широко користени уреди за прикажување. Мониторите не доаѓаат со куќишта, но тие се достапни во HD резолуција и големи димензии. Отворените монитори може да се инсталираат прилагодено за разновидност.


Монитор со отворена рамка е дисплеј без куќиште или рамка. Модулот за монитор со отворена рамка е поставен на метална шасија за заштита на електронските компоненти. Отворените монитори се погодни за индустријата за следење возила.


HD-мониторите со отворена рамка на Carleader имаат висококвалитетни панели и технологија за прикажување за да обезбедат незаменлива боја и контраст. нашите HD монитори со отворена рамка поминаа строга контрола на квалитетот и тестирање за да се обезбеди нивната стабилност и издржливост.

Ние, исто така, обезбедуваме совршена услуга по продажбата за да се осигураме дека ќе ја добиете најдобрата поддршка за време на употребата.


Поврзани производи:https://www.szcarleaders.com/27-inch-open-frame-hd-monitor.html

                                 https://www.szcarleaders.com/15-6-inch-open-frame-hd-monitor.html


Отворете слики од мониторот на рамката:



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy