Известување за преместување на фабричка компанија

2023-05-18

Почитувани нови и стари клиенти:

Благодарение на вашата долгогодишна поддршка и соработка, сите вработени воSHENZHEN CARLEADER ELECTRONIC CO., LTDби сакале да ја изразат својата искрена благодарност! Поради деловниот развој на нашата компанија, ќе се преселиме на нова адреса на канцеларија од 1 мај 2023 година, а конкретните информации за контакт се во прилог. Нашата компанија ќе го земе ова преместување како нова локација и од се срце ќе обезбеди позадоволителни услуги за сите ценети клиенти.

Се извинуваме за непријатностите предизвикани од преместувањето на компанијата, ве молиме разберете!SHENZHEN CARLEADER ELECTRONIC CO., LTD, Ќе продолжиме да обезбедуваме подобар монитор/камера и услуги на автомобилот.
Адреса на нова канцеларија: 3/F, зграда Б2 од западната страна, индустриска зона Хенгфенг, улица Хангченг, округ Баоан, Шенжен, Гуангдонг, 518126, Кина.

Телефон: 0755-27786715/27452164

поштенски број: 518126

SHENZHEN CARLEADER ELECTRONIC CO., LTD

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy