Камера со светла за сопирачки Mercedes-Benz Vito 2016 Комбе со две врати и Mercedes-Benz

2021-07-28

Камера со светло за сопирање Mercedes-Benz Vito 2016 Комбе со две вратие вашиот добар избор.Според пишувањата на странските медиуми, Mercedes-Benz веќе подолго време произведува комерцијални комбиња. Пред неколку дена, производителот на автомобили планира да лансира два сосема нови производи - Vito и eVito. Според компанијата, овие два автомобили ќе ветат дека ќе донесат разновидност, флексибилност и избалансирани предности за цена/перформанси на сопствениците на автомобили. Се известува дека овие два модели се многу ажурирани и внатрешно и надворешно.
Меѓу нив, целни клиенти на eVito се компании или сопственици на автомобили на кои им се потребни електрични патнички возила со нулта емисија. Овој модел ќе биде опремен со електричен мотор со висок вртежен момент, со опсег на крстарење до 421 километар по полнење. Стандардниот модел Vito користи „ефикасен и моќен“ четирицилиндричен дизел мотор од семејството на мотори OM 654. Ревидираната електрична верзија за 2020 година може да произведе до 201 коњски сили, а стандардната дизел верзија може да достигне 236 коњски сили.
Без разлика кој модел, благодарение на функцијата за активно сопирање и системот Distronic на MB, сите тие се опремени со воздушна суспензија Airmatic и подобра безбедност. Подобрувањата на задната камера го олеснуваат рикверцот на автомобилот, а истовремено обезбедуваат и дигитален ретровизор. Со цел на возачите да им се овозможи забавно искуство за време на патувањето, новиот автомобил е опремен и со сосема нов систем за информации и забава.Камера со светло за сопирање Mercedes-Benz Vito 2016 Комбе со две вратие вашиот добар избор.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy